SPADIA NEWS č.39

20.10.2024 | Mgr. Petra Rojíčková | Archiv

Na stránkách našeho občasníku vás informujeme o důležitých novinkách z laboratoře. Podívejte se s námi na aktuální číslo věnované rozrůstající síti odběrových míst SPADIA, novým akvizicím i nově zavedeným metodám v našich laboratoří.

SPADIA NEWS on-line verze      PDF ke stažení

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

právě otvíráte další vydání našeho časopisu pro lékaře a zdravotní sestry SPADIA NEWS, ve kterém se dočtete o mnoha zajímavých novinkách a událostech, které se nám podařilo uskutečnit během letošního roku. 

V uplynulých měsících jsme do našeho portfolia začlenili laboratoř v Třebíči. V souladu s naší filozofií firmy, poskytovat co nejdostupnější a nejkvalitnější péči, jsme nyní blíže našim klientům i pacientům v regionu Vysočina.

Dočtete se o otevření dalších odběrových místností, které jsme vybrali s ohledem na dobrou dostupnost a vybavili v co největším komfortu pro naše klienty. Věříme, že tato naše aktivita nabídne vašim pacientům ještě lepší služby a budeme tak nadále vaším spolehlivým a blízkým partnerem v oblasti laboratorní diagnostiky. Velkým benefitem pro klienty SPADIE je možnost přijít bez předchozího objednání nebo na místě zkonzultovat širokou škálu laboratorních odběrů a balíčků.

V tomto vydání najdete také informace o nově zavedených metodách v našich laboratořích, článek o screeningovém programu vyšetření štítné žlázy nebo příspěvek o časném záchytu karcinomu prostaty.

Průběžně modernizujeme naši genetickou laboratoř, která je nyní vybavena nejnovějšími technologiemi. Ty nám umožňují poskytovat ještě přesnější a rychlejší diagnostiku v oblasti molekulární biologie a cytogenetiky. 

Během léta se naši kolegové aktivně i pasivně účastnili několika odborných konferencí, kde nejen sdíleli naše zkušenosti, ale také načerpali nové poznatky, které nyní přenášíme do praxe. 

Všechny naše další novinky, stejně jako informace o blížících se akcích, můžete sledovat na našich webových stránkách www.spadia.cz a sociálních sítích Facebook, Instagram. Když s námi zůstanete v on-line kontaktu, tak vám nic důležitého neunikne jako například průběžné doplňování laboratorní příručky, aktualizace žádanek nebo nově přidané funkce programu Virtual Lab. 

 

Mgr. Petra Rojíčková, obchodní ředitelka SPADIA


Více SPADIA NEWS v archivu

VIRTUAL LAB technologie ve vašich službách

  • Komunikace mezi laboratoří a ordinací
  • Komunikace mezi ordinací a laboratoří pomocí elektronické žádanky
  • Pro spolupracující zdravotnická zařízení je zdarma
Co systém nabízí a jak jej získat