SPADIA má v Moravskoslezském kraji již 17 odběrových míst

05.06.2024 | SPADIA LAB | Archiv

Diagnostické laboratoře SPADIA v letošním roce významně rozšiřují své služby v Moravskoslezském kraji, kde působí již ve dvanácti městech...

SPADIA má v Moravskoslezském kraji již 17 odběrových míst
Odběrové místo SPADIA v Krnově - Revoluční ulice

Diagnostické laboratoře SPADIA v letošním roce významně rozšiřují své služby v Moravskoslezském kraji, kde působí již ve dvanácti městech. V červnu SPADIA otevřela své první odběrové místo v Krnově

„Jsme velice rádi, že se nám daří kontinuálně zlepšovat dostupnost laboratorních služeb pro naše klienty, a to i díky dlouhodobé spolupráci s provozovateli zdravotnických zařízení. Nabízíme široké spektrum rutinních, vysoce specializovaných i unikátních vyšetření a také sledujeme, že stále více lidí je ochotných investovat do svého zdraví a vyhledávají naše preventivní vyšetření, která mohou včas odhalit skryté zdravotní problémy,“ říká JUDr. Martin Vojtíšek, výkonný ředitel společnosti SPADIA.

V Moravskoslezském kraji má SPADIA již 17 odběrových míst, čtyři se nacházejí v Ostravě, na dvou adresách jsme klientům k dispozici i v Opavě a v Karviné. Odběrové místo s logem SPADIA nechybí dále v Novém Jičíně, Havířově, Frýdku-Místku, Hlučíně, Frenštátu pod Radhoštěm, Bílovci, Orlové a nejnověji v Kopřivnici a Krnově.

Společnost SPADIA se řadí mezi největší diagnostické laboratoře v České republice. Má tři hlavní centra (Ostrava, Brno, Praha), 14 satelitních laboratoří a 47 odběrových míst v sedmi krajích. Ve svém portfoliu má i dvě patologické laboratoře v Ostravě a v Brně a dvě ambulance lékařské genetiky ve Frýdku-Místku a v Praze.
Více info na www.spadia.cz.

NAKOUKNĚTE S NÁMI za zavřené dveře

  • a podívejte se jak vypadá práce v diagnostických laboratořích
  • co se děje se vzorky
  • záleží nám na každém výsledku 
Více informací